Syyskokouksen tunnelmia

Kempeleen Keskustan piti syyskokouksen sunnuntaina 28.10. Alustuksen poliittisesta tilanteesta piti kansanedustaja Ulla Parviainen ja kokousväki antoi edustajalle myös evästyksiä eduskuntaan vietäväksi. Keskustelu oli rikasta ja monipuolista, puhetta oli niin maakuntavaaleista, sotesta, työllisyyspolitiikasta sekä Kempeleen kunnan kehityksestä ja kierrätyksestä.

Syyskokous muisti myös ansioituneita keskustavaikuttajia kun Pertti Sankilampi ja Kaisu Juvani palkittiin Keskustan kultaisilla ansiomerkeillä.

Puheenjohtajana vuonna 2019 jatkaa Ahti Tahkola ja varapuheenjohtajana Kaisu Juvani. Johtokuntaan kuuluvat heidän lisäkseen Anna Markkanen, Timo Hakkarainen, Pasi Jarva, Saini Kela, Ilpo Hettula, Maija Tahkola ja Minna Siira. Keskustanuorten edustajana johtokunnassa on Hanna Markkanen.

”Vuosi 2019 tulee olemaan työntäyteinen, sillä vaaleja on mahdollisesti kolmet.” Tahkola totesi kokousväelle. ”Kaikkien panosta tullaan tarvitsemaan, ja uusia ideoita näkyä ja kuulua otetaan ilolla vastaan.”

Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>